پاسخ: [مادربرد گیگابایت] ساپورت پردازنده
نقل قول:
تو تنظیمات فقط fsb رو 333 کنم یا باید ولتاژ هم اضافه بشه؟ اگه نیاز ب فن بود کجا میشه این فن رو گیر اورد ؟ شرمنده خیلی سوال پرسیدم
خیر دوست عزیز نیازی به ولتاژ نیست
شما اگه بایوستون FD نیست باید به اخرین بایوس که همین هست اپدیت کنید
ضریب رو 1:1 بزارید تا زمانی که fsb رو بالا بردید رم اور نشه
بعد fsb رو از 200 به 333 افزایش بدید ، میتونید گام به گام هم افزایش بدید مثلا 30 تایی ولی مشکلی نباید باشه
فن همه ی فروشگاه ها دارند مثل همون 8 سانت اما شما چون برای هیتسینک مینبورد میخوایید باید کوچیکتر بخرید
دوشمنتون شرمنده دوست عزیز :give_rose:
نقل قول:
خیر دوست عزیز نیازی به ولتاژ نیست
شما اگه بایوستون FD نیست باید به اخرین بایوس که همین هست اپدیت کنید
ضریب رو 1:1 بزارید تا زمانی که fsb رو بالا بردید رم اور نشه
بعد fsb رو از 200 به 333 افزایش بدید ، میتونید گام به گام هم افزایش بدید مثلا 30 تایی ولی مشکلی نباید باشه
فن همه ی فروشگاه ها دارند مثل همون 8 سانت اما شما چون برای هیتسینک مینبورد میخوایید باید کوچیکتر بخرید
دوشمنتون شرمنده دوست عزیز :give_rose:
بایوسم رو ب ورژن fd اپدیت کردم.سی پی یو الانیم pentium 4 3.20 با fsb 800 و ضریب مولتی پلایر 16 ینی host باید 200 باشه ولی تو تنظیمات بایوس رو 100 تنظیم شده! البته گزینش غیر فعاله. بعد ضریب هارو با کدوم گزینه عوض کنم?
نیاز به تغیر نیست . به خاطر قابلیت intel speed step فرکانس کاهش پیدا میکنه . اون رو از تو بایوس غیر فعال سرعت فیکس روی سرعت دیفالت میشه .
نقل قول:
نیاز به تغیر نیست . به خاطر قابلیت intel speed step فرکانس کاهش پیدا میکنه . اون رو از تو بایوس غیر فعال سرعت فیکس روی سرعت دیفالت میشه .
از کجا بفهمم ک این قابلیت تو سی پی یو من پشتیبانی میشه یا نه?
نقل قول:
از کجا بفهمم ک این قابلیت تو سی پی یو من پشتیبانی میشه یا نه?
تو بایوس مادربردتون intel esit وجود دارد .
در ضمن پردازنده e2200 که معرفی کردم fsb 800 دارد که روی مادربرد شما به راحتی کار میکنه . نیاز به هیچ تغییری نیست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
نقل قول:
در ضمن پردازنده e2200 که معرفی کردم fsb 800 دارد که روی مادربرد شما به راحتی کار میکنه . نیاز به هیچ تغییری نیست .
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
فقط و فقط ی جا پیدا کردم اونم کارکردس.خود طرفم کارکردشو ی سال پیش گفت خریده. کارایی یک Cpu کارکرده چقدر با نوی همون cpu فرق داره? ممکنه تفاوت خیلی محسوس باشه اگه سی پی یو مثلا 5 یا 6 سال کارکرده باشه? و اگه در گذشته cpu اورکلاک شده باشه چقدر در عملکرد و طول عمر cpu موثره?
نقل قول:
فقط و فقط ی جا پیدا کردم اونم کارکردس.خود طرفم کارکردشو ی سال پیش گفت خریده. کارایی یک Cpu کارکرده چقدر با نوی همون cpu فرق داره? ممکنه تفاوت خیلی محسوس باشه اگه سی پی یو مثلا 5 یا 6 سال کارکرده باشه? و اگه در گذشته cpu اورکلاک شده باشه چقدر در عملکرد و طول عمر cpu موثره?
این پردازنده نوش پیدا نمیشه . همه کار کرده هستند . پردازنده هم به همین راحتی خراب نمیشه .
نقل قول:
تو بایوس مادربردتون intel esit وجود دارد .
تنظیمات بایوس چند بار گشتم ولی گزینه ای ب اسم intel speed step یا intel esit وجود نداشت. این گزینه رو از کجا باید خاموش یا روشن کنم?
قسمت
advance bios features
اپشن
CPU EIST FUNCTION
باید دیسیبل بشه .
- - - Updated - - -
قسمت
advance bios features
اپشن
CPU EIST FUNCTION
باید دیسیبل بشه .